Pleinversieringen

Kleurrijke, slijtvaste pleinspelen en –versieringen

Bent u het betonverven moe en wilt u tijdens de pauze het samen spelen en het meer bewegen van de kinderen bevorderen? Dan is het aanbrengen van Pleinplakkers dé oplossing! Op een creatieve manier wordt het schoolplein opgevrolijkt en de kinderen kunnen volgens hun eigen fantasie een spel spelen. Het standaardassortiment spellen bestaat o.a. uit diverse hinkelbanen, alfabetspel, twister, cijferslang, cijferkrokodil, cijferslak, mens-erger-je-niet, schaak- en damspel, labyrinth, voetstapjes, dinosaurus- en berepoten, gekleurde vlakken en gekleurde ronde stippen. Naast de diverse spellen is het natuurlijk ook mogelijk om diverse sporten op het school- of sportplein te beoefenen. Denk hierbij aan voetbal, tennis, basketbal, volleybal, enz… Demarkeringslijnen zijn in allerlei kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

Voordelen van Pleinplakkers op een rijtje:

  • Schoon en snel te plaatsen met een gasbrander
  • Primaire kleuren die tegen een stootje kunnen!
  • Milieuvriendelijk
  • Vorst-, sneeuw- en zoutbestendig

Pleinplakkers zijn verkrijgbaar in volgende kleuren: 

Logo’s, teksten, lijnen, kleurvlakken… alles is mogelijk!

Naast de diverse standaard spellen is maatwerk mogelijk en kunnen ook de belijningen voor diverse sporten op het plein aangebracht worden. Ook het aanbrengen van teksten en logo’s behoort tot de vele mogelijkheden!
 

     
     


Pleinversieringen - Verkeerspleintjes

Spelenderwijs met een skelter of fiets kennismaken met de verkeersregels. Of het nu om een kleine of grote speelplek gaat, u kunt een keuze maken uit
1 van de 5 complete verkeerspleinen op maat:
 

   
VERSIE 1 VERSIE 1
   
   
VERSIE 2 VERSIE 2
   
   
VERSIE 3 VERSIE 3
   
   
VERSIE 4 VERSIE 4
   
   
VERSIE 5 VERSIE 5


 

Geen enkel verkeersplein is af als er geen verkeerstekens in voor komen. Zo kan u voor de finishing touch kiezen uit verschillende opties dewelke toegepast kunnen worden om uw verkeersplein volledig naar uw wens in te richten. Enkele mogelijkheden: